SOFTVERSKA
REŠENJA

Kada je vaše poslovanje podržano odgovarajućim softverima, ostvarili ste jedan od najvažnijih preduslova za postizanje Vaših ciljeva.

DIGITAL EXPERIENCE PLATFORMA

Digital EXperience platforma je modularna i skalabilna web platforma koja omogućava digitalizaciju poslovnih procesa preduzeća.

CUSTOM SOFTWARE
DEVELOPMENT

Kao inovativna i fleksibilna kompanija DEX svojim klijentima, pored postojećih gotovih softverskih rešenja, omogućava i implementaciju i razvoj potpuno novih modula, platformi i digitalizaciju posebnih sektora poslovanja u skladu sa željama svojih klijenata.

OUTSOURCING
USLUGE

WEB DEVELOPMENT; SOFTWARE DEVELOPMENT OUTSOURCING

U ekonomiji današnjice, kao i u vremenu oštre konkurencije, sve je više kompanija koje traže načine da povećaju svoju produktivnost i efikasnost, a da pri tom smanje troškove. Jedan od najboljih načina za unapređenje poslovanja, povećanje zarade i optimizaciju poslovanja je outsourcing IT usluga. IT Outsourcing nije samo koristan u smanjenju troškova i uštedi novca, već pojedine zadatke čini bržim i efikasnijim, a što ga čini jednim od najznačajnijih poslovnih trendova današnjice. 

METROLOŠKA LABORATORIJA

Sa preko 25 godina iskustva u isporuci i servisu merne opreme i instrumenata, DEX je svojim klijentima razvio i omogućio novi digitalni informacioni sistem za upravljanje i rad kompletne metrološke laboratorije i prilagodio se njihovim potrebama i zahtevima.

Reference

This site is registered on wpml.org as a development site.